FAS is niet te genezen, maar wel te voorkomen

fas-icon-blue

Steun daarom het FAS-project met een eenmalige gift en draag bij
aan preventie en betere begeleiding voor kinderen met FAS.

Alles op preventie

Het FAS-project inspireert en informeert. We helpen professionals bij de preventie. Dit vergt echter een lange adem. Help ons door te gaan met onze missie.

We kunnen het niet alleen

Help ons bij onze missie. Dat kan door samenwerking of door een financiële bijdrage. Maak hieronder uw keuze. Een optie aanvinken verplicht u tot niets. We nemen binnen twee werkdagen contact met u op om een passend pakket voor uw bedrijf samen te stellen.

Steun ons nu, en ontvang een van onderstaande pakketten

Als u een van onderstaande opties aanklikt, zullen we contact met u opnemen.

We hebben veel boeken en informatiemateriaal. Bestel een compleet pakket dat u kunt gebruiken in uw organisatie. (vanaf 100 euro)

In een workshop storytelling laten we de mogelijkheden zien van het vertellen verhalen. Welke verhalen binnen uw bedrijf verdienen het om vertelt te worden? Op deze manier kun u nog beter aan de partners laten zien waar u goed in bent. (Vanaf 500 euro)

We hebben inmiddels bij meer dan vijftig organisaties en instellingen presentaties gegeven samen met ervaringsdeskundigen. De presentatie wordt altijd afgestemd op de behoefte van de organisatie. (Vanaf 750 euro)

De foto’s uit het project kunnen we op alle mogelijke manieren en plekken exposeren. We hebben 12 panelen waarop we de verhalen van de kinderen en volwassenen kunnen laten zien. (Vanaf 750 euro)

ANBI_FC

Stichting Het Witte Bos heeft een ANBI status. Als donateur krijgt u extra belastingvoordeel.

Naam Organisatie (vereist)

Contactpersoon (vereist)

Telefoonummer

e-mailadres (vereist)

Opmerking

«

»

Reis mee met het FAS-kompas

En krijg gratis om de maand een bijzonder verhaal van één van de vijf hoofdpersonen.

Reis mee!